СУ"ЦАНКО ЦЕРКОВСКИ"
гр.Полски Тръмбеш
.: info-300711@edu.mon.bg :.
АКТУАЛНО 1 :: 2 :: 3 :: 4 :: 5:: 6
Четвърти международен турнир „Математика без граници“ - три дистанционни кръга.
-Есенен –проведен на 25.10.2016 год. ; участвали са ученици от 2 до 7 клас-общо 36 на брой; отличени с медали са Белослава Петрова Пеева-2 клас-второ място и сребърен медал; Габриела Тихомирова Тодорова-3 клас-трето място и бронзов медал; Боян Росенов Божанов-4 клас-второ място и сребърен медал и Ивайла Стефанова Стефанова-7 клас-трето място и бронзов медал.Всички участници получиха сертификати за участие.
Коледно математическо състезание–проведено на 10.12.2016г. под егидата на СМБ-секция Изток;участвали са ученици от 2 до 7 клас-общо 20 на брой; отличени-Боян Росенов Божанов-трети сред четвъртокласниците и Ивайла Стефанова Стефанова-трета сред седмокласниците.
На 22.04.2017г. в гр.Г.Оряховица се проведе областния кръг на фестивала " Пусть всегда будет солнце".

Тази година ние участвахме в индивидуалната надпревара с изпълнение на 2 песни от Марисвет-Лидия Тодорова. В груповото изпълнение на песен се изяви група от IV клас. Ръководител и на двете изяви е Йорданка Аврамова.

За първи път се състезавахме и в танцовите изяви. Мажоретният ни състав с ръководител Емилия Цонева изпълни своя прекрасен танц "Детство".

И трите групи продължават участие в следващия зонален етап в гр.Плевен.