СУ"ЦАНКО ЦЕРКОВСКИ"
гр.Полски Тръмбеш
.: info-300711@edu.mon.bg :.
Ученици от СУ „Цанко Церковски“ завоюваха две първи и две трети места на национално състезание в Свищов

С две първи и две трети места се върнаха учениците от
СУ „Ц. Церковски”, гр. П. Тръмбеш от Националното ученическо състезание, организирано то СА „Д.А.Ценов“ град Свищов. Надпреварата се състоя на 17 февруари 2017 г. в гр. Свищов и в нея се включиха единадесетокласници и дванадесетокластници от 22 училища от 17 града. Участниците бяха разпределени в смесени екипи, съставени от представители на различни училища в пет направления: Управление на проекти, Митнически и данъчен контрол, Маркетингът в действие, Мениджмънт академия и Млад агропредприемач.

СУ „Ц. Церковски” се включи в състезанието в три направления. Представители на училището в състезанието са Манол Апостолов, Михаела Иванова, Кристиян Йорданов и Михаела Михайлова, ученици от 12 клас и Галя Иванова, Мария Костова, Йорданка Петрова, Памела Димитрова, Даниела Димитрова и Димитър Василев, ученици от 11 клас с ръководители Диана Василева и Ива Димитрова. На състезателите, разделени по отбори, са били зададени различни казуси.
Манол Апостолов и Михаела Михайлова от СУ „Ц. Церковски”– Полски Тръмбеш, заедно със своите отбори, спечелиха престижното първо място в направление Управление на проекти. Журито бе впечатлено от разработените проектни предложения в областта на спорта и младежкото доброволчество, както и от презентационните умения на учениците. Отборът на Кристиян Йорданов зае трето място в направление Управлениие на проекти със своя проект за създаване на спортни съоражения, а екипът, в който участваха Даниела Димитрова и Димитър Василев грабна третото място в направление Млад агропредприемач със своята идея за развитие на селски туризъм, създаване на ферма за щрауси и отглеждане на годжи бери. Всички участници са се представили отлично, за което са били удостоени с предметни награди и сертификати.
 
Отборът на СУ"Ц.Церковски" гр.П.Тръмбеш е на 2-ро място в Областното състезание по баскетбол V-VII клас момичета
УСПЕХИ 1 :: 2 :: 3 :: 4 :: 5 :: 6 :: 7 :: 8:: 9:: 10